parkpub.pl

O Nas

Zakręcone

Bar

Różne

Menu

Tutaj jeste? border=

Gdzie

opinie
Jeśli chciałby?si?wypowiedzie?o ParkPub'ie
albo chciałby?napisa?co?o tej stronie
tutaj masz niepowtarzaln?okazj?:)
Uwaga! Wulgarne oraz niepochlebne opinie umieszcznone przez anonimowe osoby będ?usuwane! - Administrator.

Twój adres to: 34.228.55.57
imie / ksywka:


email:



O nas ju?napisali:


dnia: 30.10.2016
o godzinie: 22:37

Super rybka, przemiła atmosfera, obsługa pierwsza klasa ......polecam

Urszuli
Napisa?a) z adresu: 94.254.128.77



dnia: 10.9.2016
o godzinie: 01:23

Test

Test
Napisa?a) z adresu: 94.254.128.35



dnia: 10.9.2016
o godzinie: 01:22

Test

Test
Napisa?a) z adresu: 94.254.128.35



dnia: 14.1.2015
o godzinie: 19:01

Najlepsze whisky, najlepiej pepperoni, najpiękniejsza kelnerka! Karolina, Mariusz, Marta - Dziękujemy!

Die besten Whiskys besten Peperoni, schönsten Kellnerin! Karolina, Mariusz, Marta - Danke!

Best whiskeys, best pepperoni, nicest waitress! Karolina, Mariusz, Marta - Thank you!

Jack Daniels Barrel

Ivan Drägen Ch.
Napisa?a) z adresu: 195.91.7.172



dnia: 19.5.2014
o godzinie: 09:26

No i ogrodek parkowy sie pojawil


Napisa?a) z adresu: 83.25.121.183



dnia: 12.5.2014
o godzinie: 10:34

Przepraszam zę brakuje opinii ale sila wyzsza prosze o wpisy :)

krzys
Napisa?a) z adresu: 83.11.182.245



dnia: 12.5.2014
o godzinie: 10:34

No może wreszcie się skończy ten spaaam


Napisa?a) z adresu: 83.11.182.245



dnia:
o godzinie:





dnia: 6.9.2013
o godzinie: 09:28

A gdzie Miodek tęsknimy za nim co się z nim dzieje? kto nam dobrego drinka zrobi jak nie On?

klijęci i klijętki
Napisa?a) z adresu: 83.6.62.29



dnia: 22.8.2013
o godzinie: 13:22

b


Napisa?a) z adresu: 89.229.167.34



dnia: 19.7.2013
o godzinie: 09:53

W ramach odpowiedzi -tym co się nie znają . Na różnych pizzach mamy inne składniki , nie mamy pieczarek w OCCIE tylko blanszowane a to różnica. Mamy też świeże pieczarki , ale trzeba czytać skład pizzy. Pozdrawiam.

Park Pub
Napisa?a) z adresu: 89.229.164.165



dnia: 16.7.2013
o godzinie: 16:36


jestem oburzony

stały klient
Napisa?a) z adresu: 80.55.49.50



dnia:
o godzinie:


mam jedne zapytanie, czy w pizzy musi być za każdym razem pieczarka w occie? no normalnie masakra, za każdym razem oszczędzać na składnikach, są świeże warzywa i owoce i grzyby, a tutaj normalnie masakra, już jedna pizzeria poszła o mały włos na bankructwo oszczędzając na składnikach. Mam nadzieję że szefostwo zmieni w końcu ten nawyk wwalania nie świeżych i soczystych składników.




dnia:
o godzinie:

witam,




dnia: 2.4.2013
o godzinie: 14:44

hej


Napisa?a) z adresu: 83.20.16.135



dnia: 16.8.2012
o godzinie: 10:47

Zapraszamy na Koncert - Strefy Mocnych Wiatrów- piątek godz. 20.00


Napisa?a) z adresu: 89.229.166.143I jak święta ?



dnia: 19.4.2012
o godzinie: 20:19



axofwars
Napisa?a) z adresu: 109.231.46.64



dnia:
o godzinie:

gdzie automaty apex




dnia: 8.4.2012
o godzinie: 12:50

Wesołych Świąt życzy ekipa Parkowego i Maski


Napisa?a) z adresu: 89.229.162.67



dnia: 27.2.2012
o godzinie: 12:43

Najlepszy Pub w Augustowie!! Najlepsze drinki od Miodka:D (zawsze wg.jego uznania), pizza też daje radę:D Pozdrowienia z Krokowej koło Władysławowa:**

Sewa
Napisa?a) z adresu: 178.37.141.91Wesołych Świąt życzy ekipa Park Pubu i Maski



dnia: 5.1.2012
o godzinie: 18:46

Wszystkim klientom życzymy Szczęśliwego Nowego Roku .!!!

Mariusz
Napisa?a) z adresu: 89.229.163.244



dnia: 5.1.2012
o godzinie: 14:10

czy to koniec ze spamem wreszcie

chris
Napisa?a) z adresu: 89.229.160.92



dnia: 26.11.2011
o godzinie: 12:40

szczere wyrazy współczucia Mariuszowi i jego rodzinie z powodu śmierci mamy

bywalec
Napisa?a) z adresu: 83.25.40.107



dnia: 6.8.2011
o godzinie: 02:50



borys/dzemix
Napisa?a) z adresu: 95.149.58.128



dnia:
o godzinie:

POZDROWIENIA Z ANGLII DLA: KAROLINY B., KAROLINY K., MIODKA, HMMMM.... I DLA HARRREGO I ANULI, I DLA .... WSZYSTKICH, KTORYCH ZNAMY. POZDRO :)




dnia: 6.8.2011
o godzinie: 02:47


ost wpis 2.12.2006, nastepny 30.07.2011. gdzie jest te 5 lat????? pozdrowienia z anglii - od kogo??? Ci co powinni wiedziedc, na pewno dopmysla sie :(

borys kamil
Napisa?a) z adresu: 95.149.58.128



dnia:
o godzinie:

wszystko jest ok. tylko nie rozumiem jednej malej rzeczy, taki szczegol: dlaczego"ostatnie 5 lat zostalo wymazane z zyciorysu Parkowego" dlaczego????????




dnia: 30.7.2011
o godzinie: 08:00



Krzys
Napisa?a) z adresu: 31.6.194.233



dnia:
o godzinie:

Po malych klopotach znow w sieci :)




dnia: 2.12.2006
o godzinie: 14:03

O chłopaki to wy nieźle balujecie w park pub

Luzak
Napisa?a) z adresu: 83.9.2.38



dnia: 1.12.2006
o godzinie: 16:10

Ja to też lubie się doprawić w park pub po jablonowym mocnym.

Creed
Napisa?a) z adresu: 83.9.32.113



dnia: 20.11.2006
o godzinie: 17:33

ja tam lubie parkowy bo moge speiwac spac i dalej pic:)

krzywy
Napisa?a) z adresu: 83.17.166.174



dnia: 17.11.2006
o godzinie: 01:40


Pozdro z Londynu

Nygi/bl4k
Napisa?a) z adresu: 82.45.220.115



dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:

Park Pub Czyli Pub z Tradycjami ;] Pozdro dla Mariana i reszta brygady ;] Wracam w Maju znow zapijemy;] W Londynie takiej pizzy jak u Was nie ma;] Tylko ten czas ciagle za dlugo;]




dnia: 6.11.2006
o godzinie: 13:03


Niestety na pizze czeka sie zawsze dluugo. Ale to z powodu duzego zapotrzebowania bywalcow :o)

ANDZKA
Napisa?a) z adresu: 80.164.26.224



dnia:
o godzinie:


Bar baaardzo fajny, drinki pyszne i pizza palce lizac.




dnia:
o godzinie:

Pisze z Dani-no ale jestem z Augustowa... tesknie za tym barem i tymi ludzmi.




dnia: 2.11.2006
o godzinie: 11:05


zapraszam do zapoznania się ze stronką

szostak jarosław
Napisa?a) z adresu: 83.9.245.214



dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:

www.szostak.augustow.pl




dnia: 28.10.2006
o godzinie: 03:30


p.s pamietacie nas jeszcze???

Sloma
Napisa?a) z adresu: 71.194.149.109



dnia:
o godzinie:


po dlugiej nieobecnosci to znowu my pizza 4 nie doszla chyba zezarl listonosz jak tam kamil b;)pozdrowienia z chicago dla Anuli Bodzia Marka Mariusza i Marzenki od Justyny i Slomy




dnia:
o godzinie:

Heyah !




dnia: 15.10.2006
o godzinie: 18:10


pozdrawiam

krzysztof romanowski
Napisa?a) z adresu: 83.144.72.172



dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:


jestem zainteresowany umieszczeniem banera reklamowego na waszej stronie www. czekam na info dotyczace ceny itd.




dnia:
o godzinie:

witam




dnia: 15.10.2006
o godzinie: 11:44



Piotr - Administrator
Napisa?a) z adresu: 83.15.178.194



dnia:
o godzinie:




dnia:
o godzinie:





dnia: 14.10.2006
o godzinie: 19:24



Mariusz
Napisa?a) z adresu: 89.229.174.192



dnia:
o godzinie:


http://aug.webd.pl/infopage.php?id=88




dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:





dnia: 14.10.2006
o godzinie: 19:20

RESTAURANT & PUB MASKA nie ma jeszcze swojej strony , ale można ją zobaczyć - kliknij na link : http://aug.webd.pl/infopage.php?id=88

Mariusz
Napisa?a) z adresu: 89.229.174.192



dnia: 8.10.2006
o godzinie: 10:37

mariusz super knajpa czy macie w planach jakies koncerciki

ola
Napisa?a) z adresu: 89.229.175.164



dnia: 8.10.2006
o godzinie: 09:22

A maska ma swojom stronke jak ma to prosze a podanie jej na stronce parku w opiniach dziekuje

mati
Napisa?a) z adresu: 83.18.12.66



dnia: 8.10.2006
o godzinie: 09:17


a jak byscie mogli robic troszke grupsze ciasto to luxik :P

Adrian
Napisa?a) z adresu: 83.18.12.66



dnia:
o godzinie:


jaszcze zalezy kto robi




dnia:
o godzinie:

pizza jest nawet ok




dnia: 7.10.2006
o godzinie: 18:48

pizza the best

Pantera
Napisa?a) z adresu: 83.9.59.140



dnia: 1.10.2006
o godzinie: 12:28

fajny pub jak reszta zgadzam sie ze pizza miodzio ale troszke tam juz nudnawo sie robi... nic sie nie zmienia nic:(

staly klijent
Napisa?a) z adresu: 83.9.208.95



dnia: 30.9.2006
o godzinie: 20:29

hej! tam jest cały czas tak samo nudy!!!!!!!!11

pantera
Napisa?a) z adresu: 83.9.46.175



dnia: 29.9.2006
o godzinie: 21:09

Hej. Dawno u Was nie bylam, ale z opinii wynika, ze nic sie nie zmienilo. Macie najlepsza pizze w miescie w Chicago takiej nie ma.

Aska
Napisa?a) z adresu: 75.3.112.31



dnia: 28.9.2006
o godzinie: 16:41

czekam na odpowiedz!

znajoma
Napisa?a) z adresu: 89.229.168.185



dnia: 28.9.2006
o godzinie: 16:40

Witam!!! ostatnio rzadko bywam w waszym pubie poniewarz pracuje. ale obiecam ze juz niedlugo Was odwiedze :) ps. Bodzio papier sie skończył...

znajoma
Napisa?a) z adresu: 89.229.168.185



dnia: 26.9.2006
o godzinie: 16:22

Pub jest całkiem w pożądku. Najlepszy to może nie jest ale pizze mają najlepszą tylko, że długo się czeka ale warto! :] Jest jedna ciekawostka, mianowicie baaardzo ciężko jest dostać tam kawę :) a zwłaszcza po 22 ! Barman tłumaczy to dbaniem o serce i zdrowie klienta! hehe Obsługa jak najbardziej zasługuje na pochwały a przedewszystkim zabawny i sympatyczny barman - Krzysio ( robi pyszne drinki ;]) POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW PARK PUBU

Tośka
Napisa?a) z adresu: 89.229.175.222



dnia: 26.9.2006
o godzinie: 16:17


Aha - no i żeby Krzyś chciał podawać kawę o każdej porze dnia i nocy :P

student
Napisa?a) z adresu: 80.51.144.8



dnia:
o godzinie:

Bar jest naprawde w porządku. Zawsze jest ciekawie i śmiesznie. Moglibyście zaproponować coś więcej w menu...




dnia: 18.9.2006
o godzinie: 17:28


DO ZOBACZYSKA

NORBI
Napisa?a) z adresu: 75.3.183.152



dnia:
o godzinie:


POZDROWKA JESZCZE RAZ




dnia:
o godzinie:

AHA MARIUSZ NAWET W CHICAGO NIE MA TAKIEJ PYSZNEJ PIZZY JAK U WAS I TE PIWKO MNIAMNIAM EHHH ZAL D.... SCISKA




dnia: 18.9.2006
o godzinie: 17:22


SUPER PUBik

NORBI
Napisa?a) z adresu: 75.3.183.152



dnia:
o godzinie:


POZDRWIAM BOSA




dnia:
o godzinie:


ALE ZA ROK KTO WIE MOZE WROCE




dnia:
o godzinie:


ALE COZ TERAZ CZAS NA PRACE




dnia:
o godzinie:


KIEDYS TAM BYLO WINO WODKE I MIOD PILEM




dnia:
o godzinie:


POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z CHICAGO PRZESYLA NORBERT




dnia:
o godzinie:

HEJA!!!




dnia: 22.8.2006
o godzinie: 20:52

Serdeczne pozdrowienia dla Marka i Bogdana życze też powodzenia Markowi na konkursie w Darłowie.

Aniela Morawska
Napisa?a) z adresu: 83.16.230.195



dnia: 11.8.2006
o godzinie: 11:26

pozdro...nie wiedzialam ze macie strone hehe.....na pizze naprawde trzeba dlugo czekać...ale ma to jak palący sie B 52 ze słomką.......niedługo wpadne...pa

sterczula
Napisa?a) z adresu: 83.9.209.71



dnia: 25.7.2006
o godzinie: 23:58

kiedys to moze było fajnie a teraz to ja musze sie zastanowic i to długo prawie tyle ile zajmuje wypicie piwa:)

borus
Napisa?a) z adresu: 80.55.74.150



dnia: 24.7.2006
o godzinie: 15:42


Od dawna nie byłam już w Park Pubie ale wspomnienia pozostają...czasy szkoły średniej to było to....ten klub jest najlepszy w jakim do tej pory byłam...Warszawa się chowa naprawdę...obsługa the best, pizza również a gorąca czekolada mniam mniam...bym zapomniała o muzyce- dla każdego coś dobrego;) mam nadzieję, że niedługo zawitam w Waszych progach...

Basieńka
Napisa?a) z adresu: 217.153.175.58



dnia:
o godzinie:

Witam wszystkich!




dnia: 21.7.2006
o godzinie: 10:32

pizza sardyni to jest to!!!

ryska
Napisa?a) z adresu: 62.181.178.242



dnia: 20.7.2006
o godzinie: 00:53

Przepyszna pizza xD a barmani zaskakują jak mało kto xD

Marlena
Napisa?a) z adresu: 83.5.144.215



dnia: 18.7.2006
o godzinie: 11:59

Wszystko niby OK. Ale... dziwnie wyglada jak "ochrona" szwęda sie za barem jak u siebie.

życzliwy
Napisa?a) z adresu: 80.51.144.30



dnia: 17.7.2006
o godzinie: 10:44

pub BOMBA. Nigdzie indziej nie jadam pizzy. Wszystkim polecam w szczegolnosci 4 :) obsluga i ochronna przemila. A romek jest do d... . Chyba ma jakis kompleks,a jesli tak ci tam nie odpowiada towarzystwo to nie chodz i tak maja duzo klientow :)

anka
Napisa?a) z adresu: 83.9.12.15



dnia: 11.7.2006
o godzinie: 18:29

a ja tu bylllllllll........

maruda
Napisa?a) z adresu: 82.29.112.247



dnia: 10.7.2006
o godzinie: 20:20

dziewczyny za barem to Ania i Terenia

asia
Napisa?a) z adresu: 81.190.170.51



dnia: 10.7.2006
o godzinie: 14:27


dzięki

ciekawski
Napisa?a) z adresu: 81.190.170.176



dnia:
o godzinie:


czy ktoś może wie jak mają na imie dziewczyny pracujące za barem??




dnia:
o godzinie:

witam




dnia: 10.7.2006
o godzinie: 12:29


0-87 6432792


Napisa?a) z adresu: 83.9.221.230



dnia:
o godzinie:

nasz numer to




dnia: 7.7.2006
o godzinie: 11:51

No wlsanie..:) mariuszu sie odezwij do POLONEZow!!

Eugeniusz Kolodzin
Napisa?a) z adresu: 82.209.229.176



dnia: 6.7.2006
o godzinie: 20:09

Wszystko super, pizza najlepsza w augustowie... Ale nie ma na stronce numeru telefonu....

humavit
Napisa?a) z adresu: 81.190.170.92



dnia: 5.7.2006
o godzinie: 00:36


Pozdrowienia dla Mariusza, Szwagra, Arka & All Co!!

kabaret PoLoNeZ
Napisa?a) z adresu: 86.57.161.191



dnia:
o godzinie:


U was super atmosfera, publiczność, pizza i oczewiście drinki:)!! Dzięki za gorące przyjęcie pod czas nocnego wystepu...




dnia:
o godzinie:

Czołem Rodacy!!tu Kabaret POLONEZ.




dnia: 3.7.2006
o godzinie: 12:24


Pozdrawiam:)

Katarzyn(k)a
Napisa?a) z adresu: 83.9.42.226



dnia:
o godzinie:

Z pewnością (jak narazie) najlepsze miejce w Augustowie.Jednak nie polecam przychodzić głonym-dość długo czeka się na pizzę...




dnia: 19.6.2006
o godzinie: 20:28

chcialabym potwierdzic, ze wrocimy na wakacje ;) same plusy! uwielbiam! :)

agatka
Napisa?a) z adresu: 194.146.128.79



dnia: 16.6.2006
o godzinie: 21:42

To najfajniejszy pub w augustowie i podaje najlepsza pizze (palce lizac:-) tylko jedno chodzi tam jeden taki dziad ktorego tam nie powinno sie wpuszczac bo psuje atmosfere co to za morda pozdro:):)


Napisa?a) z adresu: 83.18.193.90



dnia: 8.6.2006
o godzinie: 15:38


Ale poza tym obsługa jest b. miła a pizze sąą super. ;]] polecam i pozdrawiam ;D ccyyjjjaa!! :D

Dżassst ;]
Napisa?a) z adresu: 83.9.234.32



dnia:
o godzinie:


...




dnia:
o godzinie:

Więc tak... nie mam żadnych większych zastrzeżen do Park Pubu.. ale jedno mnie drażni. ;x.. Zamawiając pizzę 'na wynos' czekam ZAWSZE!!!; nie mniej niż 40 minut!!! :( To jest trochę denerwujące... oooch''.. ;?




dnia: 7.6.2006
o godzinie: 12:29

macie baaaaaaaardzo dobrą pizze i bardzo mnie to cieszy ze jestescie jedynym pubem w Augustowie gdzie sprawdzaja dowody!!!!! :) FAJNY KLIMAT U WAS!!!!!!

majeczka
Napisa?a) z adresu: 83.9.203.92



dnia: 5.6.2006
o godzinie: 18:52


Pozdro

Lord VeX
Napisa?a) z adresu: 83.9.13.92



dnia:
o godzinie:

Wasza pizza jest naprawde najlepsza w Augustowie. Powinniscie sie nastawic na masową produkcje. Zainwestowac w wiekszy piec i wiecej rąk do pracy ;d Cena pizzy rownież dobra. Mmniam i ta papryczka.




dnia: 21.5.2006
o godzinie: 11:33



xawi
Napisa?a) z adresu: 83.24.21.116



dnia:
o godzinie:


W te wakacje też mam nadzieje ,że zawitam do was.




dnia:
o godzinie:

Park pub wymiata.. to jest najlepszy pub w Augustowie.. klimat świetny pizza rewelacja a drinki szok.




dnia: 11.5.2006
o godzinie: 20:02

miło tu i faktycznie jest niezły tłok :) ale to chyba o czymś świadczy; świetna obsługa :) !!!!

bentley
Napisa?a) z adresu: 83.9.46.45



dnia: 11.5.2006
o godzinie: 09:43


www.paintball.augustow.pl

filip
Napisa?a) z adresu: 195.164.60.1



dnia:
o godzinie:


pzdr




dnia:
o godzinie:


No i pizza swietna




dnia:
o godzinie:

witam! To chyba najbardziej zaludnione noca miejsce w augustowie:)




dnia: 29.4.2006
o godzinie: 19:39

hej dawno tam nie bylam ale w te wakacje wracam z londynu i napewno do was zajrze pozdrowionka :)

sobieska
Napisa?a) z adresu: 172.203.126.73



dnia: 24.4.2006
o godzinie: 16:41

siemka wszystkim nie ma jak Augustów i park pub Mario masz super obsluge ))) zawsze tam bede

ziomek
Napisa?a) z adresu: 83.26.6.74



dnia: 9.4.2006
o godzinie: 00:02

Extra miejsce! Polecam każdemu, bo sam tam bywam tak często jak tylko wracam ze studiów:) a drinki...kosmos!!!

Kamil
Napisa?a) z adresu: 158.75.84.89



dnia: 5.4.2006
o godzinie: 14:43


Pozdrawiam!!

Artystka
Napisa?a) z adresu: 193.201.164.2



dnia:
o godzinie:


A ten Romek....




dnia:
o godzinie:

YOU YOU:)) Co tu sie dzieje??




dnia: 3.4.2006
o godzinie: 21:50

Park Pub! Zajefajny bar!Można naprawdę fajnie spędzić tam czas!Zapraszam i pozdrawiam Harrego i spółkę:)

Ewelincia:)
Napisa?a) z adresu: 83.9.230.204



dnia: 3.4.2006
o godzinie: 06:59

z tą obsługą świetną to jakiś żart chyba ( no może za wyjątkiem dziewczyn)

znawca
Napisa?a) z adresu: 81.190.170.176



dnia: 29.3.2006
o godzinie: 19:52

a ha maska też niczego sobie..tylko szkoda że hamburgerów nie ma,hehe:)

Madzia...
Napisa?a) z adresu: 83.9.65.250



dnia: 29.3.2006
o godzinie: 19:43

Hej,to ja stały bywalec:) Park pub jest super!!!obsługa jest świetna i wogóle.Zrobie tam chyba wesele,hehe!!!

Madzia...
Napisa?a) z adresu: 83.9.65.250



dnia: 29.3.2006
o godzinie: 17:37

Mariusz, Maska ogolnie jest ok,ale mogłbys zamiast niej otworzyć jakies disco, bo w tej atvie to -bez komentarza!!!moze zastanów sie nad otworzeniem jakiegos lokalu z dyskoteką,napewno byś nie pozałował....brakuje dyskoteki w tym miescie!!!

garnier
Napisa?a) z adresu: 81.190.170.176



dnia: 28.3.2006
o godzinie: 18:17






dnia:
o godzinie:

fajne pubik! często tam ostatnio bywałam! (może nawet za często) Zwłaszcza dobrze wspominam urodzinki Madzi sprzed 1,5 tygodnia...(kto był,ten wie)a niedługo szykuje się kolejna okazja-Wieczór Panieński!mam nadzieję, że się impreza uda! ;) może znalazłby się jakiś chętny do roli striptizera?hehehe! żartuję! ; ) pozdrowionka!




dnia: 28.3.2006
o godzinie: 13:19

no fajnie tam ale cos nowego dajcie na strone bo to juz widzialem jakies zdjecia czy cos




dnia: 26.3.2006
o godzinie: 20:02

a wlasnie, ze ja lubie te karki hihihi zwłaszcza jednego;) extra pub i ... nie bede sie powtarzac:P pozdroffionka:)




dnia: 26.3.2006
o godzinie: 11:48

nie wiem co maja karki do bezpieczeństwa bo jedyna rzecz ktorą oni tam robia to siedzą i opowiadaja komu kto ostatnio miske prostował i ile kto wyciśnie na laweczce. Barmani tez są kiepscy, niemili i podają bez kolejki najcześciej znajomym. A krytyka wypływa nie z mojej złośliwości tylko z żalu bo lubię ten lokal a powoli schodzi na psy. Pozdrawiam




dnia: 21.3.2006
o godzinie: 22:49

romek, co do tych karków, to żeby nie oni, nie raz juz pewnie i ty miał byś buźkę obitą, mieszkasz tu wiec wiesz jacy ludzię wychowują sie w tym mieście, a jesli brakuje Ci tak tej loży to zawsze możesz ją sobie zarezerwować. Mi też nie zawsze odpowiada toważystwo jakie tam przesiaduje, ale jeszcze nikt nigdy nie robił selekcji, każdy ma prawo powiedzieć, wypić i nie powinno to nikomu przeszkadzać, a jeśli tak jest to powinien zmienić lokal




dnia: 21.3.2006
o godzinie: 19:05

pubik bardzo przytulny i miły...pizza najlepsza jaka kiedykolwiek jadlam i gdziekolwiek :) miła obsługa (przynajmniej była jak jeszcze tam mieszkałam-teraz nie wiem czy cos sie zmienilo)a ogolnie mowiac lokal najlepszy w Augustowie..dziękuje :)




dnia: 21.3.2006
o godzinie: 18:49






dnia:
o godzinie:


madry sie domysli, glupi obrazi :P




dnia:
o godzinie:


ogolnie pelno discochlopakow w dzinsach "rurkach" z wycieranymi elementami, farbowanych blondynek odgrywajacych kulturalne i tych karków co to zajmuja loze przy barze czesto ;) jestem wyrozumialy wiec koncze ;)




dnia:
o godzinie:


z tym przepraszam to rzeczywiscie malo kto zna to zaklecie




dnia:
o godzinie:

zawsze te same geby ;)




dnia: 20.3.2006
o godzinie: 23:05

z tego co mi wiadomo, przy barze ogólnie jest bardzo mało miejsca i jeśli ktoś ma ochote przejść, używa magicznego słowa. Problem jest tylko wtedy jak ktoś nie zna tego słowa i nazywa innych burakami za to że nie domyślili sie że jakiś suzihayabusa ma ochote dojść do baru. a te słowo to "przepraszam" naucz sie jego, przyda sie napewno




dnia: 20.3.2006
o godzinie: 21:14


2.obsluga bywa niemiła




dnia:
o godzinie:


1. za duzo buractwa(czytaj koksów, stoja koło darta i nie mozna przejsc)




dnia:
o godzinie:

kiedyś najlepszy pub w mieście, teraz trochę sie schamił bo:




dnia: 17.3.2006
o godzinie: 17:46


nie dos ze wylano na nas piwo to jeszcze barman ledwie raczy sprzatnac. Jakby byla lepsza obsluga to bym wpadla czesciej.




dnia:
o godzinie:

Pub fajny ale opsluga sie spsuła




dnia: 11.3.2006
o godzinie: 15:52

Już niedługo do Was przyjade narazie nie po drodze mi do Augustowa:))) Goraco pozdrawiam!!!!!!!!!!!!




dnia: 10.3.2006
o godzinie: 23:44

Takiego klimatu to nieczulem nigdzie, goraco polecam wszystkim a zwlaszcza zakochanym:)




dnia: 10.3.2006
o godzinie: 17:40

paweł też jest fajny,




dnia: 10.3.2006
o godzinie: 11:10

Maro masz branie




dnia: 9.3.2006
o godzinie: 20:29

nie mów ja też, ciekawe co pomyśli jego żona???




dnia: 9.3.2006
o godzinie: 20:28






dnia:
o godzinie:

kocham Marka G.




dnia: 28.2.2006
o godzinie: 22:18






dnia:
o godzinie:

Prawdziwy Matrix




dnia: 27.2.2006
o godzinie: 13:15

bardzo dobra pizza tylko zeby byla lepsza wentylacja bo nie które osoby nie lubia dymu




dnia: 26.2.2006
o godzinie: 19:34


Maska tez jest ok. szkoda z e tam pizzy nie mają ;))) pozdrowionka wszystkim




dnia:
o godzinie:

bar mi sie podoba- gdzie indziej zjesz taką pizzę???




dnia: 26.2.2006
o godzinie: 19:32

super pizzeria




dnia: 25.2.2006
o godzinie: 09:31

Jak dla bomba uwielbiam to miejsce tu poznałam mego męża i spędziłam niezapomniane chwile na długich rozmowach przy kawie i pizzy...OBY TAK DALEJ!!!




dnia: 24.2.2006
o godzinie: 23:25

o gustach sie nie dyskutuje vv-masz prawo tak uwazac..Ale swietnie, ze jest w Augostowie nareszcie takie miejsce jak Maska,wielokrotnie bylismy tam z mezem na obiedzie i zawsze bardzo nam obojgu smakuje!Musze tez pochwalic obsluge-oby tak dalej!




dnia: 12.2.2006
o godzinie: 17:21

maska tez jest ok.




dnia: 12.2.2006
o godzinie: 17:18

Pub fajny... A ja chcę pozdrowić szefa, szefowo i ich malutkiego syneczka, a także barmanów i barmanki ! Tak trzymać : )




dnia: 4.2.2006
o godzinie: 15:46

Park Pub jest najlepszym pubem w Augustowie! I ma najlepsze i pizze! Szczególnie czwóreczka!




dnia: 3.2.2006
o godzinie: 18:09

zróbcie aktualizacje strony przecież siędużo zmieniło w pubie




dnia: 30.1.2006
o godzinie: 13:37

a propo strony, to jedynym minusem są zdjecia-moim zdaniem za mało wyraźne.pozdrawiam




dnia: 30.1.2006
o godzinie: 13:36

Do pizzy nie mozna mieć pod zadnym względem zarzutów, ale tylko wtedy kiedy robi ja ta sympatyczna dziewczyna, o kruczych włosach(ta szczuplutka)niestety nie wiem jak ma na imię. Troche mało miejsca(chociaż w porównaniu z innymi pubami to sporo) i muzyka(czasem) jest trochę pfe!(chociaż wiem, ze jest to pub raczej, jakby to okreslic, rockowy. I rzadko miejsce mozna znaleźć.Szkoda, ze maska nie jest tez w podobnym stylu, bo wydaje mi się, że wtedy więcej ludzi byłoby zadowolonych.W kazdym razie pozdrawiam i chociaż osobiscie nie jestem aż tak przekonana do tego lokalu, muszę stwierdzić, ze w porównaniu z innymi pubami itp. to jest on najlepszy




dnia: 23.1.2006
o godzinie: 11:31

pizza zarąbista, ogólnie pub świetny :)




dnia: 21.1.2006
o godzinie: 10:24

Good place to go for a drink, friendly service, cosy atmosphere, you don't have to move away from the bar, a fine selection of spirits, from scotch to cognac and of course pizza. Frequented by expats, mainly from Britain and Australia. Serves Polands best beer 'Zywiec'




dnia: 13.1.2006
o godzinie: 18:47

najlepszy pub w miescie!! swietna obsluga i znakomite pizze!! uwielbiam tam chodzic!pozdrowienia dla bogdana a tak przy okazji maska ktora otworzyliscie...znakomity pomysl!!!




dnia: 7.1.2006
o godzinie: 21:20

pizze sa smaczne zwłaszcza z owocami morza




dnia: 7.1.2006
o godzinie: 21:15

superowe pizze:)




dnia: 5.1.2006
o godzinie: 14:00

Świetne jedzenie, świetny szef (oczywiście pozdrowionka), a także spoko obsługa, w szczególności Marek i Bogdan. Każdemu kto kiedyś zawita w Augustowie polecam w 100%. Po prostu SUPER JEDZONKO, SUPER BROWARKI NO I ŚWIETNA ATMOSFERA!!!!




dnia: 2.1.2006
o godzinie: 10:29

Sylwek był zajefajny, a ten Paweł hmm.......




dnia: 28.12.2005
o godzinie: 21:00

Szykujcie się na jutro, bo ja pizze chcę zamówić :P




dnia: 23.12.2005
o godzinie: 00:58

siemka zajebisty jest ten nowy barman pawel bardzo uprzejmy tak trzymac




dnia: 19.11.2005
o godzinie: 11:57

hej Mariusz twój bar jest ok.jedyny gdzie mozna fajnie posiedziec wypic piwko i pograc w strzałki.Szykuj taki drugi




dnia: 15.11.2005
o godzinie: 17:16

MOZE byc,troche przestarzały ten bar ale jak narazie to najlepszy w miescie....




dnia: 12.11.2005
o godzinie: 22:01

Pub jest spoko...! Pizza świetna, a co do Marka to serwuję najlepsze driny w mieście ...




dnia: 2.11.2005
o godzinie: 21:07

Super,super!Wczoraj byłam u Was na pizzy i piwku.Moze w sobote tez zalece...




dnia: 1.11.2005
o godzinie: 19:07

POZDROWIENIA Z DANI, ale naszczescie juz niedlugo wracam do naszego Augustowa! Kto by za nim nie tesknil chyba nikt! :o)




dnia: 1.11.2005
o godzinie: 19:05

POZATYM U NAS W AUGUSTOWIE FAJNIE BY BYLO ZEBY BYL DUZY BAR Z DYSKOTEKA TO BYLA BY KLASA! A I KONIECZNIE WSTEP OD 18LAT. CZASEM JAK SIE WYJDZIE DO IRISCH PUBU... MOZNA WTEDY SIE ZDOLOWAC TYLE MALOLETNICH AZ ODECHCIEWA SIE BALOWAC :O(




dnia: 1.11.2005
o godzinie: 19:01

Fajny bar ale jest to minus, ze jest w nim malo miejsca chociaz wiecej niz w innych barach,muzyka mogla by byc FAJNIEJSZA...bo to duzo robi co nie? :o) LUX PIZZA !




dnia: 23.10.2005
o godzinie: 16:48

pewnie tez uwazam ze to najlepsza knajpa u nas i nie tylko ja a do tego co ja mówie dolacza te tlumy gosci które zawsze zajmuja nam miejsca ze nie mozemy wypic spokojnie piwka w naj lokalu




dnia: 19.10.2005
o godzinie: 18:44


pa całuski:**




dnia:
o godzinie:

A PARK jest zajefajny i pizza baja:) a BARMANI milusi :)) nigdzie nie jadłam lepszej pizzy i domagam sie dowozu pizzy do Gdanska:))




dnia: 19.10.2005
o godzinie: 18:39

Siema Chłopaki pozdrowienia z Gdańska :)))




dnia: 18.10.2005
o godzinie: 11:25






dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:


CV ze zdjęciem prosimy składać w PARK PUBie .




dnia:
o godzinie:


Poszukujemy do pracy dziewczynę i chłopaka na stanowisko barman-kelner.




dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:






dnia:
o godzinie:

OGŁOSZENIE




dnia: 17.10.2005
o godzinie: 21:09

lokalik jest spoko, ale już się trochę przeżył. potrzeba czegoś nowego w naszym mieście !!! pozdrawiam




dnia: 5.10.2005
o godzinie: 23:10

Bylem w tym roku i jest ok :)




dnia: 5.10.2005
o godzinie: 18:31

Bardzo przepraszam wszystkich których uraziłem postaram sie poprawić. Marek




dnia: 5.10.2005
o godzinie: 18:13

kocham bodzia




dnia: 26.9.2005
o godzinie: 13:39

Cześć...zna ktoś moze Pawła Jatkowskiego?Ksywa KULFON...Proszę o odpowiedź na mój adres...




dnia: 20.9.2005
o godzinie: 18:21






dnia:
o godzinie:

Knajpa ok. Tylko ten Marek coś nie taki




dnia: 23.8.2005
o godzinie: 14:36

wszystko jest super tylko zeby nie ten niemily marek:(((troche kultury i szacunku wszystkim sie nalezy!!!!!!pozdrowienia z honolulu:)




dnia: 9.8.2005
o godzinie: 14:10

Jeden z najlepszych pubów w Augustowie:) Jedyny minusik to brak wolnych miejsc w weekend... Bez rezerwacji tu nie usiądziesz. Pozdrawiam:)




dnia: 25.7.2005nu i tak dalej!
o godzinie: 10:26

Ech Corina, Corina...

Nypel
Napisa?a) z adresu: Iwona



dnia: 15.7.2005
o godzinie: 10:33






dnia:
o godzinie:

sloma podajcie swego e-maila




dnia: 12.7.2005
o godzinie: 17:49

O Park Pub'ie wypowiem się gdy w sierpniu Was odwiedzę. O twórcach tej strony wypowiem się negatywnie.Piszą z błędami ortograficznymi . A fe !




dnia: 11.7.2005
o godzinie: 18:52

Duza buzka dla calej ekipy PARK PUB pizza jak zawsze rewelacja lokal tez.buziaki i pozdrowienia z Chicago zamawjam 4 na wynos;)buziaki




dnia: 7.7.2005
o godzinie: 22:30

Stronka fajna, zdjęcia i muzyka też. Tylko f kturej budzie polskiego koRZystać uczyli?




dnia: 29.3.2005
o godzinie: 13:09

a i jeszcze cos ... cos nie tak jest z tym wpisem :) jak widac poczłonowało wypowiedz :)))




dnia: 29.3.2005
o godzinie: 13:08

Powiem tak..
pizza ok nie ma się do czego doczepić,
Lokal, hmm w porównaniu z tym czymś na rynku "New" jest naprawdę KLASA
Ogólna ocena 3,5 na 5
jedank i tak tam wpadam jak jestem ;) pozdrowiam




dnia: 25.3.2005
o godzinie: 14:10

JESTEM Z CZĘSTOCHOWY BYŁEM W LUTYM I MARCU W PABIE BYŁO WSZYSTKO OK. ALE PIZZA TO REWELACJA
WSZYSTKIM POLECAM .
WESOŁYCH ŚWIĄT,MOKREGO DYNGUSA I WSZYSTKIEGO DOBREGO




dnia: 15.3.2005
o godzinie: 11:33

pozdrawiam wszystkich super knajpka




dnia: 28.2.2005
o godzinie: 12:37

Hej Mariusz. Macie naprawde super lokal , super zarcie i milo obsluge . Zawsze do was wpadamy na male trunki. Napewno nas pamietasz Anka i Agnieszka(zawsze kupujemy sobieskie) . Pozdrowienia z Londynu .




dnia: 8.2.2005
o godzinie: 15:33

to jest najlepszy pub i miejsce w Augustowie...




dnia: 28.1.2005
o godzinie: 18:47

cze wszystkim,to prawda pizza najlepsza w mieście:) lokal bardzo przytulny..tylko marek mógłby być milszy!!! Pozdrawiam




dnia: 24.1.2005
o godzinie: 00:27

pizza najlepsza! :) tylko lokal faktycznie wiekszy by sie przydal! :) jest super :) jak narazie najlepszy pub w Augustowie :)




dnia: 23.1.2005
o godzinie: 16:50

Pizza jest dobra jak robi Anula a drinki jak robi je Bodzio.




dnia: 8.1.2005
o godzinie: 16:46

Skoko klimat niema takiego baru w miescie :) tylko muzyczka by inna sie przydala he ale to nic spoko




dnia: 7.1.2005
o godzinie: 15:30

zajebisty lokal tylko troszke przy maly przydal by sie tam remoncik rozbudowania a tak pozatym super klimat i dobre trunki.a co najwazniejsze obsluga zajebista szczegulnie bodzio ,.narka




dnia: 17.11.2004
o godzinie: 14:20

Lokal można by rzec w stylu krakowskim co niezmiernie mnie urzekło,bo stąd pochodzę.Super klimacik,oby tak dalej!Jako,że niedługo znów wybieram sie do Augustowa napewno Was odwiedzę!Pozdrowienia z Krakowa!:-*




dnia: 14.11.2004
o godzinie: 18:15

czesc calej obsludze macie najlepszy pab w augustowie, mila obsluga i wogole super, ale musze powiedziec zebys go troszke powiekszyl bo w weekendy nie ma gdzie usiasc :)))) pozdrowienia




dnia: 5.11.2004
o godzinie: 16:49

Patrze ze sama smietanka towarzyska zbiera sie w twoim pubie - Kanada - Anglia - Usa - Australia - International Pub:) Mariusz mozesz mi skrobnac czy bedziecie robili sylwestra w swoim pubie i jak bedziecie -w jaki sposob bedzie to wygladalo




dnia: 27.10.2004
o godzinie: 12:44

Hej Mariusz. Macie naprawde super lokal , super zarcie i milo obsluge . Zawsze do was wpadamy na male trunki. Napewno nas pamietasz Anka i Agnieszka(zawsze kupujemy sobieskie) . Pozdrowienia z Londynu .




dnia: 25.10.2004
o godzinie: 22:57

jaak milo zobaczyc Was chociaz w sieci!!! Jestescie najlepsi!Juz nie mozemy sie doczekac pizzy i browarkuff z Wami.
Pozdrawiamy z Las Vegas
Kasia i Agnieszka




dnia: 4.10.2004
o godzinie: 03:58

dobra pizza - duże 5L piwko -miła atmosfera - pro-obsłóga lokal z klasą-szkoda że nie było takiego lokalu jak ja mieszkalem na stale w Augustowie 12 lat do tylu...pozdrówka z Kanady




dnia: 11.9.2004
o godzinie: 19:04

mój ulubiony pub,a w dodatku zajebista stronka,szkoda,że nie widziałam wczesniej




dnia: 11.9.2004
o godzinie: 1:05

mariuszku, dzieki wam za wspaniale przyjecie nas. wasz bar jest swietny i napewno spotkamy sie w nim nie raz jak tylko bedziemy w augustowie. napisz cos!!!




dnia: 10.9.2004
o godzinie: 22:48

Strona www też robi wrażenie. Serdeczne pozdrowienia z Sierakowic !!!




dnia: 1.9.2004
o godzinie: 20:32

Dawno tam nie byłem, ale lokalik jest pierwsza liga...


Napisa?a) z adresu:



dnia: 6.8.2004
o godzinie: 2:47

hej, nudzi sie wam jak mnie nie ma? jak tak to juz wracam. pozdrowienia z Chicago dla najlepszego baru w jakim bylem!!!




dnia: 5.8.2004
o godzinie: 19:34

Fajna knajpka , dobra muzyka i pizza na którš warto długo czekać . Pozdrowienia dla obsługi.




dnia: 2.8.2004
o godzinie: 19:11

Hej Mariusz, Nie zly lokal, nie zle zarcie no i bardzo ladni barmani. Kartka z Sydney idzie. Dzieki jeszcze raz za pamiatke.




dnia: 29.7.2004
o godzinie: 18:41

Super lokalik i super żarcie polecam każdemu kto znajdzie sie w Augustowie :)
pozdrowionka z Wrocławia




dnia: 18.7.2004
o godzinie: 6:10

Jak dla mnie zajebista knajpka dlatego też zrobiłem dla nich stronkę :)
Pozdrowionka dla odwiedzających